De goede BH maat


1. Het rugpand zit te los
Eigenlijk zullen de meeste problemen met de pasvorm van je bh altijd hierop neerkomen: je draagt niet langer de juiste maat. Bij het bepalen van de juiste maat, is het rugpand het allerbelangrijkste. Dit is immers het onderdeel van je bh dat het meeste steun geeft. Zit het horizontaal om je lichaam en sluit het perfect aan, dan draag je de juiste maat. Trekt het rugpand omhoog? Voelt het niet stevig meer? Verloor je gewicht en kreeg je daardoor een andere omtrekmaat? Of gaat je bh al zo lang mee dat het rugpand minder elastisch werd? Dan zal het rugpand minder goed rond je lichaam passen en dus niet meer voldoende steun geven.
2. Je lichaam is veranderd
We haalden het al even aan, en dit is vaak dé oorzaak van een slecht zittende bh: het lichaam van een vrouw, en dus ook haar boezem, verandert gemiddeld zo’n zestal keer tijdens haar leven. Verloor je gewicht of kwam je wat bij, heb je een zwangerschap achter de rug, ben je beginnen te sporten, neem je een nieuwe soort medicatie of is je lichaam om een andere reden veranderd, dan laat je het best opnieuw je maat nemen door een Lingerie Styling specialist. Zelfs een kleine verandering kan ervoor zorgen dat je bh’s niet meer honderd procent passen of comfortabel zitten, en dat ze je borsten niet meer de steun geven die ze nodig hebben.
3. Het dubbele borsten-syndroom
In een goed passende bh blijven je borsten mooi op hun plaats zitten dankzij de perfect aansluitende, stevige stof van de cups. Heb je het gevoel dat je borsten tijdens het bewegen uit de cups dreigen te glippen of dat de cups openstaan, dan is je bh te groot. Heb je integendeel last van het ‘dubbele borsten-syndroom’, waarbij de bovenrand van de cups in je borsten snijdt en ontsierende extra welvingen creëert? Dan draag je hoogstwaarschijnlijk een te kleine maat. Het kan zowel de cup- als de omtrekmaat zijn die te klein is en dit effect veroorzaakt!
4. Schouderbandjes die je telkens moet verstellen of die afvallen
Je schouderbandjes helpen je borsten mee liften. Als je ze één keer aanpast tot ze de juiste lengte hebben, is dat meestal voldoende. Moet je ze voortdurend opnieuw aanpassen, of vallen ze voortdurend van je schouders, dan is er meer aan de hand.

Voor advies is het altijd mogelijk om bij ons langs te komen of te mailen of te bellen ! Groetjes, Brigitte van BHonline.nlBHonline.nl (winkel: Body Beauty lingerie)
Koehorstmaat 7
7561 BM Deurningen
Kijk voor openingstijden op: www.body-beauty.nl of bel ons voor het maken van een afspraak op een tijd die u uitkomt. (074-3490620)